kedd, 18 január 2022

Vélemény beküldés

Captcha Image


Nagy István: Információ
Köszönjük a kedves és gyors tájékoztatást minden kérdésünkre. Üdvözlettel, István és a https://hasznaltauto-allapotfelmeres.hu/ csapata.

2021. július 05. hétfő
Göndör Gréta: Vélemény+++
Legalább 10 éve járunk hozzá a cicusainkkal, kutyusainkkal! Soha nem volt olyan probléma/betegség aminél ne állt volna készségesen rendelkezésünkre és ne tudott volna segíteni...? Szakmailag kiváló, csak ajánlani tudom!

2021. máj. 19. szerda
Annamari: Ivartalanítás
Tisztelt Doktor Úr! Már nem az első cicánkat ivartalanítattuk Önnel. Most is, ahogy az elmúlt években,mindenről szakszerűen tájékoztatott, mire figyeljek a műtét után. Mindig jó érzéssel lépek be a rendelőjébe, mert tudom Önnél megfelelő kezekben lesznek a kedvenceim. Kimagasló szakmai tudásának köszönhetően mindig találtunk megoldást cicáim problémáira. Köszönök szépen mindent! Ha állatorvost keresnek forduljanak bizalommal Dr Minár Gyulához.

2020. december 02. szerda
Szabó Alexandra: Köszönöm
Szeretném megköszönni, hogy megmentette a család kedvencét a 13 éves pincserünket Zoit. Azt mondta doktor úr a műtét után, hogy idézem " a kutyusod meg fog fiatalodni". Valóban úgy lett pedig nagyon kétségbe voltunk esve. Nagyon szépen köszönjük.

2020. augusztus 21. péntek
Koleszár Jenni: Köszönet, Műtét
Kedves Dr. Úr itt is szeretnénk megköszönni azt amit értünk tett. Megmentette a Dézike életét. Köszönjük a sok jó tanácsot ,a kedvességet , azt hogy a nehéz helyzetbe is próbált jó kedvre deríteni. Gratulálok a kimagasló szakmai tudáshoz. Ügyes!! Üdvözlettel Jenni és a Kis Francia Bulldog Dézike :)

2020. április 18. szombat
 
Powered by Phoca Guestbook