vasárnap, 11 április 2021

Vélemény beküldés

Captcha Image


Nagy Sándorné: Köszönet
Kedves Doktor Úr! Örömmel tapasztaltam, hogy megnyitotta honlapját, melyen így már másokkal is megoszthatjuk Házi kedvencünkkel kapcsolatos gyógyító munkáját. Már 6 éves cicánkat pici korától Önhöz hordjuk, teljes megelégedésünkre, és öröm számunkra, hogy a rendszeres vizsgálatoknak, tanácsainak és oltásoknak köszönhetően nagyobb problémánk nem fordult elő. Ivartalanítási műtétnél is minden zökkenőmentesen rendben volt, mely tapasztalatának rutinjának köszönhető. Természetesen tudjuk, hogy bármi előfordulna, mindenben számíthatunk Önre. Nem mindegy, hogy amikor baj van, kezdő vagy tapasztalt nagy tudású szakember áll a problémával szemben. Köszönjük eddigi munkáját.

2016. október 18. kedd
László Anita: Menstváram
Életem során biztosan nem tudom meghálálni Minár doktornak amit értünk tett, "kissé" problémás (vad) cicám türelmes kezelése, ivartalanítása, oltása, sebtisztítása. Befogadott cicám lábából hatalmas daganat eltávolítása, 1,5 órás műtéttel, csonkítás nélkül! Mindezek mellet az én folyamatos nyugtatgatásom, hogy hajnali 04:45-kor telefonon tudunk kommunikálni! Számomra felbecsülhetetlen! Az ózdi menhelynek, Kiskapudnak Doktor úr által tudtam vinni nagy teherautónyi ruhát a kutyusok alá télre. (kabátok, pokrócok, pulcsik stb) Köszönök mindent Doktor Úr! Örök hálával: László Anita

2016. október 15. szombat
Saci néni: Emberségből csillagos ötös
Kedves Doktor Ur! Köszönöm az Ön kedvességét,humorát és sokszor kemény ,határozott dorgálását! Köszönöm,hogy nem csak kedvencemet mentette meg a daganatos betegségéből,az orákig tarto műtéttel,hanem az én lelkemet is meggyogyitotta a hosszantarto beszélgetések alkalmával!Köszönöm,hogy figyelembe vette,hogy nyugdijas vagyok és az anyagi lehetőségeim korlátozottak,önön látszik,hogy nem a pénz motiválja,hanem a mérhetetlen állatszeretet! Az Isten áldja meg és kivánom,hogy nagyon boldog legyen az életben! Saci néni

2016. október 13. csütörtök
T. Krisztina: Köszönet
Ezúton is szeretném megköszönni Doktor Úrnak a lelkiismeretes, gondos körültekintő munkáját, amit hosszú évek óta tapasztalunk kis állatkáink kapcsán. Amióta kutyusaink, macskánk, hörcsögeink, madaraink voltak, bármi probléma merült fel, illetve a szokásos oltások miatt, mindig hozzá fordultunk. Mindig gondosan, körültekintően jár el. Tavasszal kutyusomnál gerincproblémák fordultak elő és Doktor Úr segítségével műtét nélkül sikerült felépülni. Azóta is előjöttek kisebb problémák ( pl. toklász)de nagyon hamar orvosolva is lettek. Megnyugtató, hogy bizalommal fordulhatunk hozzá!

2016. október 06. csütörtök
Szabina: Szakmai tudása kifogásolhatatlan
Csak köszönettel tartozhatok neki azért, hogy a mai nap is itt dorombol és nyávog nekem a már 6 éves cicám. Az első év nagyon nehéz volt, szinte 3 hetente jártunk orvoshoz, de mindent megtett annak érdekében, hogy helyre hozza a macskámat. Az ivartalanítás is zökkenő mentesen ment, pedig akkor még betegsége miatt is kezelte. Ha a baj akkora, hogy ne adja isten, de az ő tudása sem elég már hozzá, meg fogja őszintén mondani, és nem hitegeti az embert. Ami nyilván fájó, viszont tiszteletre méltó, mert sok orvos van, aki ezt nem így tenné. Előttem író, ez így igaz...senkit nem küld el, legyen az gazdag ill. szegény. Az állatok illetve hivatása iránti alázata becsülendő!!! Ha azt akarjátok, hogy kedvenceteket a legjobb szakmai tudással bíró állatorvos kezelje(kisebb-nagyobb probléma fennállásánál) forduljatok hozzá bizalommal!

2016. október 06. csütörtök
 
Powered by Phoca Guestbook