szombat, 04 december 2021

Vélemény beküldés

Captcha Image


T. Krisztina: Köszönet
Ezúton is szeretném megköszönni Doktor Úrnak a lelkiismeretes, gondos körültekintő munkáját, amit hosszú évek óta tapasztalunk kis állatkáink kapcsán. Amióta kutyusaink, macskánk, hörcsögeink, madaraink voltak, bármi probléma merült fel, illetve a szokásos oltások miatt, mindig hozzá fordultunk. Mindig gondosan, körültekintően jár el. Tavasszal kutyusomnál gerincproblémák fordultak elő és Doktor Úr segítségével műtét nélkül sikerült felépülni. Azóta is előjöttek kisebb problémák ( pl. toklász)de nagyon hamar orvosolva is lettek. Megnyugtató, hogy bizalommal fordulhatunk hozzá!

2016. október 06. csütörtök
Szabina: Szakmai tudása kifogásolhatatlan
Csak köszönettel tartozhatok neki azért, hogy a mai nap is itt dorombol és nyávog nekem a már 6 éves cicám. Az első év nagyon nehéz volt, szinte 3 hetente jártunk orvoshoz, de mindent megtett annak érdekében, hogy helyre hozza a macskámat. Az ivartalanítás is zökkenő mentesen ment, pedig akkor még betegsége miatt is kezelte. Ha a baj akkora, hogy ne adja isten, de az ő tudása sem elég már hozzá, meg fogja őszintén mondani, és nem hitegeti az embert. Ami nyilván fájó, viszont tiszteletre méltó, mert sok orvos van, aki ezt nem így tenné. Előttem író, ez így igaz...senkit nem küld el, legyen az gazdag ill. szegény. Az állatok illetve hivatása iránti alázata becsülendő!!! Ha azt akarjátok, hogy kedvenceteket a legjobb szakmai tudással bíró állatorvos kezelje(kisebb-nagyobb probléma fennállásánál) forduljatok hozzá bizalommal!

2016. október 06. csütörtök
Bartha Enikő: Hálás vagyok!
Végtelen hálával tartozom Minár dr-nak, aki hihetetlen tudással , türelemmel kezelte, gyógyította 16 éven át imádott uszkáromat, valamint a jelenlegi szépségemet is, Soha nem keresnék más orvost a kedvencem gyógyítására, nagyon elégedett vagyok vele!!!! Köszönöm dr úr!!!

2016. szeptember 30. péntek
Bódi Gyöngyi: Köszönet!
Mindenki aki a szeretett kedvencének keres, nagy szakértelemmel rendelkező,önzetlen,segítőkész orvost, annak csak Dr, Minár Gyulát javasolhatom. Még soha ilyen orvossal,aki ilyen elhívatott nem találkoztam.Szeretném megköszönni a Dr. Úrnak, hogy minden tőle telhetőt megtett a kiskutyánkért,Morzsiért.Minden gazdi,szegény és gazdag bátran fordulhat hozzá. Minden elismerésem a Dr, Úr-nak. Kár, hogy nem ismertem hamarabb.

2016. szeptember 27. kedd
Cselei Lilla: Kőszőnet

Ez úton szeretném megköszönni a gyors és életmentő segítséget dr Minár Gyulának párhetes garázsban született kiscicánk megmentését.

Aki macska náthás volt -a doktor úr egyből felismerte és hatásosan kezelésbe vette a cicánkat. A gyors és szakszerű beavatkozása után kaptunk egy szeretet éhes dorombológépet.

Lelkiismeretes munkája és kifejezetten magas szakmai hozzáértése miatt csak ajánlani tudom mindenkinek aki azon gondolkozik hova vigye beteg háziállatát.Legyen szó cicáról kutyusról de akár tengeri malacról!

 

Tisztelettel :Cselei Lilla


2016. szeptember 26. hétfő
 
Powered by Phoca Guestbook