vasárnap, 11 április 2021

Vélemény beküldés

Captcha Image


Bartha Enikő: Hálás vagyok!
Végtelen hálával tartozom Minár dr-nak, aki hihetetlen tudással , türelemmel kezelte, gyógyította 16 éven át imádott uszkáromat, valamint a jelenlegi szépségemet is, Soha nem keresnék más orvost a kedvencem gyógyítására, nagyon elégedett vagyok vele!!!! Köszönöm dr úr!!!

2016. szeptember 30. péntek
Bódi Gyöngyi: Köszönet!
Mindenki aki a szeretett kedvencének keres, nagy szakértelemmel rendelkező,önzetlen,segítőkész orvost, annak csak Dr, Minár Gyulát javasolhatom. Még soha ilyen orvossal,aki ilyen elhívatott nem találkoztam.Szeretném megköszönni a Dr. Úrnak, hogy minden tőle telhetőt megtett a kiskutyánkért,Morzsiért.Minden gazdi,szegény és gazdag bátran fordulhat hozzá. Minden elismerésem a Dr, Úr-nak. Kár, hogy nem ismertem hamarabb.

2016. szeptember 27. kedd
Cselei Lilla: Kőszőnet

Ez úton szeretném megköszönni a gyors és életmentő segítséget dr Minár Gyulának párhetes garázsban született kiscicánk megmentését.

Aki macska náthás volt -a doktor úr egyből felismerte és hatásosan kezelésbe vette a cicánkat. A gyors és szakszerű beavatkozása után kaptunk egy szeretet éhes dorombológépet.

Lelkiismeretes munkája és kifejezetten magas szakmai hozzáértése miatt csak ajánlani tudom mindenkinek aki azon gondolkozik hova vigye beteg háziállatát.Legyen szó cicáról kutyusról de akár tengeri malacról!

 

Tisztelettel :Cselei Lilla


2016. szeptember 26. hétfő
K. Dániel: Köszönet

Tisztelt Doktor Úr!


Ha valaki olyan orvost szeretne a házi kedvencének,aki szakértelmileg és , mint ember is nagyon jó Minár doktor Urat keresse fel.

Rengeteg problémánk volt a kutyánkkal, amiket sajnos több orvos sem tudott megszüntetni,de miután egy ismerős ajánlása által szerencsére eljutottunk Minár doktor Úrhoz,ahol a kiváló ellátásnak,és a jól megválasztott kezelési technikáknak köszönhetően egyhamar rendbe jött szeretett Cézárunk, nem mellesleg megfizethető áron.

Köszönjük szépen a segítséget doktor Úr.

Tisztelettel:

K. Dániel


2016. szeptember 25. vasárnap
Cselei Lilla: Köszönet, történet

Köszönjük szépen a cicánk életét dr Minár Gyula doktor úrnak! Röviden leírnám történetünket. Van egy garázscicánk, csak enni jár a garázsunkba és télen is van benn kuckója. Tehát átmeneti vendég. Kapott egy macskainfulenzát, doktorúrhoz fordultunk kapott gyógyszert, mivel őt elvinni nem tudtuk.

Lefialt a garázsban, egy kölyke nem volt életben, másik 13 napot volt velünk. A harmadik 3 hetes korában hörögni kezdett, na ez megint macskainfulenza!  Délutánosak voltunk a párommal azon a héten, tehát elvittük délelőtt a garázsunk mellett rendelő akciós doktornénihez. 

Úgy kezdtem, a cica anyja macskanáthás volt, tehát szerintem ő is elkapta! Kapott állapotjavító injekciót, meg egy étvágygerjesztőt. Kapott egy fecskendő gyerekhurutoldót, naponta nyomjunk a szájába, meg adjunk neki egy szem kis zöld gyógyszert. Napokig semmi hatás, cica döglödött. 

Hétvégén haza vittük a másik cicánk és kutyánk mellé, egész éjjel azt figyeltük hogy a cica tud -e még levegőt venni. Hétfőn rohantunk a saját jól bevált állatorvosunkhoz. Diagnózis:macskanátha! Kettö hétig küzdöttünk a cica életéért, hatalmas szurikkal hetente kétszer, mindig azt kivántam hogy a holnapot is érje meg...  Él és virul, szemtelem a kis drága! Persze a testi fejlődésben nagyon elmaradt, de él! Mégegyszer köszönjük neked,doktoúr!  Köszönöm a lehetöséget hogy ezt a történetet megoszthatom másokkal!

 


2016. szeptember 25. vasárnap
 
Powered by Phoca Guestbook