szerda, 25 november 2020

Vélemény beküldés

Captcha Image


Zita: Köszönet

Örömmel vettem tudomást arról,hogy végre másokkal is megoszthatom a tapasztalatom és a véleményem a doktor Úrról.

Ha valaki egy nagyon jó állatorvost és lelkiekben együtt érző orvost keres,csakis hozzá menjenek. Nekünk két kutyusunk van,akikkel sajnos vannak gondok időnként. Azonnal megkeressük a doktor Úrat, amikor baj van. És most jön a lényeg. Egyből a segítségünkre van, teljes körű felvilágosítást ad a kezelésekkel kapcsolatban, amit mi persze betartunk, hisz csak úgy lehet kezelni a betegséget, visszajelzést kér a kutyus állapotáról. Nem csak az állatotokon segít, hanem a gazdi lelkével is foglalkozik.Az előző kutyusunkat kétszer is műtötte , műtét előtt és után is teljes körű felvilágosítást adott. A műtétek után teljesen felépült a kutyánk, és érdekes módon amikor vittük vissza kontrollokra nem félt a kutya, nem volt rossz emléke, szerintem érezte ,hogy segítő kezekben van, érezte ,hogy az orvos szereti. Olyan szépen beszélt vele mindig, ő is nyugtatta eleinte, nagyon megbarátkozott vele a kutyánk.

Nagyon együtt érző, segítőkész orvosról van szó, akit bármikor megkereshetünk, ezzel biztonságban is érezzük magunkat és a kutyusokat is.Nagyon jó szaktudással rendelkezik,ezt is már többször bebizonyította, az egyik kutyusunknak nem mindennapi baja van,amit Doktor Úr egyből felfedezett ,más budapesti orvosokkal konzultálva megerősítette ,hogy amit ő gondolt arról van szó. Addig kutakodik és nem szégyenli elmondani sem,hogy konzultált másokkal, ameddig nem teljesen biztos benne, hogy mi a baj és hogy azt hogyan kezelje. Egy őszinte, segítőkész ,állatszerető ember Ő.Azóta a  kezelés mellett teljesen jól van a kutyánk.

Bár minden orvos ilyen lenne!


2016. szeptember 24. szombat
K. T.: Köszönet

A mi esetünkben egy nagy sebészeti műtétre volt szükség a kutyusunknál, mivel előrehaladott daganatai voltak. A sikeres, hosszadalmas műtét után visszakaptuk a " régi " kedvencünket. Itt szeretném megköszönni, azt a precíz szakértelmet Dr Minár Gyulának, amit a műtét során tanúsított, amivel a kutyánk életét sikerült meghosszabítani. Egyúttal szeretném mindenkinek ajánlani, forduljanak hozzá bizalommal ! Még egyszer köszönök mindent !


2016. szeptember 23. péntek
Fésüs Dóra: Köszönet

Tisztelt Doktor Úr!

Nagyon köszönöm, hogy soron kívül, extra gyorsasággal elvállalta a két kismacskám kezelését!

Mindenkinek csak ajánlani tudom, rendkívül segítőkész, állat- és gazdibarát orvos!

Köszönettel:

Fésüs Dóra


2016. szeptember 15. csütörtök
Szabó Péter: Köszönetem

Kedves Dr. Minár Úr!

Nagyon köszönöm gyors segítségét és szakértelmét, amivel megmentette a kiskutyámat, ajálani fogom mindenkinek.

Őszinte tisztelettel:

Szabó Péter

 


2016. augusztus 22. hétfő
 
Powered by Phoca Guestbook