vasárnap, 11 április 2021

Vélemény beküldés

Captcha Image


Thaiföldi Magyar Centrum: Maximális és önzetlen segítség

Ezúton (is) szeretnénk köszönetünket kifejezni, Minár Dr. Úrnak a Thaiföldre nyújtott önzetlen segítségéért. Mind az első Rottweilerünk utolsó heteihez küldött tanácsokért, ,mind a mostani Rotikának egészséges fejlődésért. A sok sok jó tanácsot, mellyel Minár Dr.Úr, magasan felülmúlja az itteni állatorvosok rutinját a Thaiföldre küldött gyógyszereket, amiről az itteniek még nem is hallottak és a több órás skype beszélgetéseket, melyeket a rendelési időn kívül a Dr. Úr szabadidejéből szakított részünkre. Az olvasók felé pedig jelezzük, hogy az első adódó problémával több állatorvost is megkerestünk levélben Magyarországon. Legtöbb helyről választ sem kaptunk, de ahonnan igen, ott is csak annyi volt hogy vigyük be a kutyát a rendelőbe. Itt máris megjegyezném, ha valaki nem tudná, hogy Thaiföld 10 000 kilométerre van Magyarországtól. Ezt egyedül Minár Úr tudta vagy vette figyelembe és több éve folyamatos segítséget kapunk tőle levelezésben és közvetlen beszélgetésekben skype-on! Mindenkinek meleg szível ajánlom a kazincbarcikai állatorvost, Dr. Minár Gyulát! Üdvözlettel: Thaiföldi Hungarian Center


2016. szeptember 24. szombat
Zita: Köszönet

Örömmel vettem tudomást arról,hogy végre másokkal is megoszthatom a tapasztalatom és a véleményem a doktor Úrról.

Ha valaki egy nagyon jó állatorvost és lelkiekben együtt érző orvost keres,csakis hozzá menjenek. Nekünk két kutyusunk van,akikkel sajnos vannak gondok időnként. Azonnal megkeressük a doktor Úrat, amikor baj van. És most jön a lényeg. Egyből a segítségünkre van, teljes körű felvilágosítást ad a kezelésekkel kapcsolatban, amit mi persze betartunk, hisz csak úgy lehet kezelni a betegséget, visszajelzést kér a kutyus állapotáról. Nem csak az állatotokon segít, hanem a gazdi lelkével is foglalkozik.Az előző kutyusunkat kétszer is műtötte , műtét előtt és után is teljes körű felvilágosítást adott. A műtétek után teljesen felépült a kutyánk, és érdekes módon amikor vittük vissza kontrollokra nem félt a kutya, nem volt rossz emléke, szerintem érezte ,hogy segítő kezekben van, érezte ,hogy az orvos szereti. Olyan szépen beszélt vele mindig, ő is nyugtatta eleinte, nagyon megbarátkozott vele a kutyánk.

Nagyon együtt érző, segítőkész orvosról van szó, akit bármikor megkereshetünk, ezzel biztonságban is érezzük magunkat és a kutyusokat is.Nagyon jó szaktudással rendelkezik,ezt is már többször bebizonyította, az egyik kutyusunknak nem mindennapi baja van,amit Doktor Úr egyből felfedezett ,más budapesti orvosokkal konzultálva megerősítette ,hogy amit ő gondolt arról van szó. Addig kutakodik és nem szégyenli elmondani sem,hogy konzultált másokkal, ameddig nem teljesen biztos benne, hogy mi a baj és hogy azt hogyan kezelje. Egy őszinte, segítőkész ,állatszerető ember Ő.Azóta a  kezelés mellett teljesen jól van a kutyánk.

Bár minden orvos ilyen lenne!


2016. szeptember 24. szombat
K. T.: Köszönet

A mi esetünkben egy nagy sebészeti műtétre volt szükség a kutyusunknál, mivel előrehaladott daganatai voltak. A sikeres, hosszadalmas műtét után visszakaptuk a " régi " kedvencünket. Itt szeretném megköszönni, azt a precíz szakértelmet Dr Minár Gyulának, amit a műtét során tanúsított, amivel a kutyánk életét sikerült meghosszabítani. Egyúttal szeretném mindenkinek ajánlani, forduljanak hozzá bizalommal ! Még egyszer köszönök mindent !


2016. szeptember 23. péntek
Fésüs Dóra: Köszönet

Tisztelt Doktor Úr!

Nagyon köszönöm, hogy soron kívül, extra gyorsasággal elvállalta a két kismacskám kezelését!

Mindenkinek csak ajánlani tudom, rendkívül segítőkész, állat- és gazdibarát orvos!

Köszönettel:

Fésüs Dóra


2016. szeptember 15. csütörtök
Szabó Péter: Köszönetem

Kedves Dr. Minár Úr!

Nagyon köszönöm gyors segítségét és szakértelmét, amivel megmentette a kiskutyámat, ajálani fogom mindenkinek.

Őszinte tisztelettel:

Szabó Péter

 


2016. augusztus 22. hétfő
 
Powered by Phoca Guestbook