vasárnap, 11 április 2021

Vélemény beküldés

Captcha Image


Gyurcsóné Matyi Zsuzsanna : Köszönet nyilvánítás.
Tisztelt Doktor Úr! Köszönetem szeretném kifejezni a lelkiismeretes, gondosan körültekintő, részletes, mindenre kiterjedő műtét előtti és utáni tájékoztatásért és tanácsokért. A cicánk szépen gyógyult az ivartalanítás után,sebe szép,varratok szépen felszívódtak,a szőre ismét a régi. Mindenki aki a szeretett kedvencének keres, nagy szakértelemmel rendelkező,önzetlen,segítőkész orvost, annak csak Dr, Minár Gyulát javasolhatom. Köszönettel: Zsuzsa

2018. december 01. szombat
Kocsis Marianna: Köszönet
Tisztelt Doktor Úr! Ez úton is szeretnénk hálás köszönetet mondani,hogy megmentette a 7 éves francia bulldogunk életét, akit gennyes méhgyulladással vittünk be és azonnali műtét árán sikerült megmenteni. A kutyus azóta sokkal jobban van,még lábadozunk. Üdvözlettel: Kocsis Marianna

2018. április 15. vasárnap
Zita: Köszönet és jó kívánság
Tisztelt doktor Úr! Nagyon sok boldog névnapot szeretnék kívánni!!!Szeretném megköszönni a gondoskodását a kutyám miatt.Ismét a remek szaktudására van szükségünk,de tudom,hogy meg fog gyógyulni ismét a kutyusunk.Nagyon bízunk Önben. Köszönök mindent,Zita.

2018. április 12. csütörtök
Bettina: Köszönet
Köszönök mindent!!Szinte észre rem vette, hogy ivartalanítva lett(fiú) . Nagyon előnyös a pici vágás, egyáltalán nem zavarja! Még egyszer köszönjük. Kutyus és a gazdi is.

2017. november 13. hétfő
Király Karina : Köszönet
Nagyon szépen köszönjük Doktor Úrnak a segítséget! Kiskutyánkkal a héten jártunk Önnél, nagyon csúnya fogkövei voltak. Rengeteg állatorvossal beszéltünk és mindegyik azt mondta, hogy a kutyusnak nem lehet megmenteni a fogait, az összes foga ki fog esni. Az altatástól is féltünk, ugyanis kiskutyánk időnként befullad, de Doktor Úr szakmai tudásának köszönhetően semmi probléma nem adódott az altatás során. Évek óta járunk az Ön párjához kozmetikára és ő ajánlotta, hogy beszéljünk Doktor Úrral, biztos tud nekünk segíteni. 3 nappal a fogkő leszedés utan a kiskutyánknak a fogai nemhogy megmaradtak, gyönyörű fehérek lettek! Nagyon hálásak vagyunk, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hogy Önhöz bizalommal forduljanak!

2017. november 10. péntek
 
Powered by Phoca Guestbook