vasárnap, 29 január 2023

Vélemény beküldés

Captcha Image


Soltész Andrea: Vélemény
Én 13 éve járok Doktor Úrhoz Bichon Havagnese kiskutyámmal. Egy hónapja méhgyulladása lett. Mivel idős kutyus műteni már nem ajánlott. De Doktor Úr minden tőle telhetőt megtett, és a kutyusom újra egészséges, vidám, boldog (műtét nélkül)! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Sosem volt olyan probléma, amit ne tudott volna orvosolni! Ezúton is szeretném megköszönni, hogy megmentette Tapika életét!

2022. április 18. hétfő
Nagy István: Információ
Köszönjük a kedves és gyors tájékoztatást minden kérdésünkre. Üdvözlettel, István és a https://hasznaltauto-allapotfelmeres.hu/ csapata.

2021. július 05. hétfő
Göndör Gréta: Vélemény+++
Legalább 10 éve járunk hozzá a cicusainkkal, kutyusainkkal! Soha nem volt olyan probléma/betegség aminél ne állt volna készségesen rendelkezésünkre és ne tudott volna segíteni...? Szakmailag kiváló, csak ajánlani tudom!

2021. május 19. szerda
Annamari: Ivartalanítás
Tisztelt Doktor Úr! Már nem az első cicánkat ivartalanítattuk Önnel. Most is, ahogy az elmúlt években,mindenről szakszerűen tájékoztatott, mire figyeljek a műtét után. Mindig jó érzéssel lépek be a rendelőjébe, mert tudom Önnél megfelelő kezekben lesznek a kedvenceim. Kimagasló szakmai tudásának köszönhetően mindig találtunk megoldást cicáim problémáira. Köszönök szépen mindent! Ha állatorvost keresnek forduljanak bizalommal Dr Minár Gyulához.

2020. december 02. szerda
Szabó Alexandra: Köszönöm
Szeretném megköszönni, hogy megmentette a család kedvencét a 13 éves pincserünket Zoit. Azt mondta doktor úr a műtét után, hogy idézem " a kutyusod meg fog fiatalodni". Valóban úgy lett pedig nagyon kétségbe voltunk esve. Nagyon szépen köszönjük.

2020. augusztus 21. péntek
 
Powered by Phoca Guestbook