szombat, 25 június 2022

Vélemény beküldés

Captcha Image


Zita: Köszönet és jó kívánság
Tisztelt doktor Úr! Nagyon sok boldog névnapot szeretnék kívánni!!!Szeretném megköszönni a gondoskodását a kutyám miatt.Ismét a remek szaktudására van szükségünk,de tudom,hogy meg fog gyógyulni ismét a kutyusunk.Nagyon bízunk Önben. Köszönök mindent,Zita.

2018. április 12. csütörtök
Bettina: Köszönet
Köszönök mindent!!Szinte észre rem vette, hogy ivartalanítva lett(fiú) . Nagyon előnyös a pici vágás, egyáltalán nem zavarja! Még egyszer köszönjük. Kutyus és a gazdi is.

2017. november 13. hétfő
Király Karina : Köszönet
Nagyon szépen köszönjük Doktor Úrnak a segítséget! Kiskutyánkkal a héten jártunk Önnél, nagyon csúnya fogkövei voltak. Rengeteg állatorvossal beszéltünk és mindegyik azt mondta, hogy a kutyusnak nem lehet megmenteni a fogait, az összes foga ki fog esni. Az altatástól is féltünk, ugyanis kiskutyánk időnként befullad, de Doktor Úr szakmai tudásának köszönhetően semmi probléma nem adódott az altatás során. Évek óta járunk az Ön párjához kozmetikára és ő ajánlotta, hogy beszéljünk Doktor Úrral, biztos tud nekünk segíteni. 3 nappal a fogkő leszedés utan a kiskutyánknak a fogai nemhogy megmaradtak, gyönyörű fehérek lettek! Nagyon hálásak vagyunk, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hogy Önhöz bizalommal forduljanak!

2017. november 10. péntek
Hebők Zoltán: Köszönet
Köszönöm doktor úr a segítséget a rottweiler kutyám egészség és közérzet javításában és a nyílt őszinte tanácsokban!

2017. szeptember 28. csütörtök
Ujlaki Lászlóné: Hála és Köszönet
Nagyon, nagyon hálásak vagyunk a Doktor Úrnak. 8 éves német juhász kutyusunkat műtötte egy hatalmas emlődaganat miatt. A szakszerű ellátásnak köszönhetően kutyusunk nem hogy, jól van, de szinte megfiatalodott. Bátran, nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek, ha rábízza a kedvencét, biztos, hogy jó kezekbe kerül.

2017. szeptember 05. kedd
 
Powered by Phoca Guestbook