szombat, 25 június 2022

Vélemény beküldés

Captcha Image


Cselei Lilla: Kőszőnet

Ez úton szeretném megköszönni a gyors és életmentő segítséget dr Minár Gyulának párhetes garázsban született kiscicánk megmentését.

Aki macska náthás volt -a doktor úr egyből felismerte és hatásosan kezelésbe vette a cicánkat. A gyors és szakszerű beavatkozása után kaptunk egy szeretet éhes dorombológépet.

Lelkiismeretes munkája és kifejezetten magas szakmai hozzáértése miatt csak ajánlani tudom mindenkinek aki azon gondolkozik hova vigye beteg háziállatát.Legyen szó cicáról kutyusról de akár tengeri malacról!

 

Tisztelettel :Cselei Lilla


2016. szeptember 26. hétfő
K. Dániel: Köszönet

Tisztelt Doktor Úr!


Ha valaki olyan orvost szeretne a házi kedvencének,aki szakértelmileg és , mint ember is nagyon jó Minár doktor Urat keresse fel.

Rengeteg problémánk volt a kutyánkkal, amiket sajnos több orvos sem tudott megszüntetni,de miután egy ismerős ajánlása által szerencsére eljutottunk Minár doktor Úrhoz,ahol a kiváló ellátásnak,és a jól megválasztott kezelési technikáknak köszönhetően egyhamar rendbe jött szeretett Cézárunk, nem mellesleg megfizethető áron.

Köszönjük szépen a segítséget doktor Úr.

Tisztelettel:

K. Dániel


2016. szeptember 25. vasárnap
Cselei Lilla: Köszönet, történet

Köszönjük szépen a cicánk életét dr Minár Gyula doktor úrnak! Röviden leírnám történetünket. Van egy garázscicánk, csak enni jár a garázsunkba és télen is van benn kuckója. Tehát átmeneti vendég. Kapott egy macskainfulenzát, doktorúrhoz fordultunk kapott gyógyszert, mivel őt elvinni nem tudtuk.

Lefialt a garázsban, egy kölyke nem volt életben, másik 13 napot volt velünk. A harmadik 3 hetes korában hörögni kezdett, na ez megint macskainfulenza!  Délutánosak voltunk a párommal azon a héten, tehát elvittük délelőtt a garázsunk mellett rendelő akciós doktornénihez. 

Úgy kezdtem, a cica anyja macskanáthás volt, tehát szerintem ő is elkapta! Kapott állapotjavító injekciót, meg egy étvágygerjesztőt. Kapott egy fecskendő gyerekhurutoldót, naponta nyomjunk a szájába, meg adjunk neki egy szem kis zöld gyógyszert. Napokig semmi hatás, cica döglödött. 

Hétvégén haza vittük a másik cicánk és kutyánk mellé, egész éjjel azt figyeltük hogy a cica tud -e még levegőt venni. Hétfőn rohantunk a saját jól bevált állatorvosunkhoz. Diagnózis:macskanátha! Kettö hétig küzdöttünk a cica életéért, hatalmas szurikkal hetente kétszer, mindig azt kivántam hogy a holnapot is érje meg...  Él és virul, szemtelem a kis drága! Persze a testi fejlődésben nagyon elmaradt, de él! Mégegyszer köszönjük neked,doktoúr!  Köszönöm a lehetöséget hogy ezt a történetet megoszthatom másokkal!

 


2016. szeptember 25. vasárnap
Thaiföldi Magyar Centrum: Maximális és önzetlen segítség

Ezúton (is) szeretnénk köszönetünket kifejezni, Minár Dr. Úrnak a Thaiföldre nyújtott önzetlen segítségéért. Mind az első Rottweilerünk utolsó heteihez küldött tanácsokért, ,mind a mostani Rotikának egészséges fejlődésért. A sok sok jó tanácsot, mellyel Minár Dr.Úr, magasan felülmúlja az itteni állatorvosok rutinját a Thaiföldre küldött gyógyszereket, amiről az itteniek még nem is hallottak és a több órás skype beszélgetéseket, melyeket a rendelési időn kívül a Dr. Úr szabadidejéből szakított részünkre. Az olvasók felé pedig jelezzük, hogy az első adódó problémával több állatorvost is megkerestünk levélben Magyarországon. Legtöbb helyről választ sem kaptunk, de ahonnan igen, ott is csak annyi volt hogy vigyük be a kutyát a rendelőbe. Itt máris megjegyezném, ha valaki nem tudná, hogy Thaiföld 10 000 kilométerre van Magyarországtól. Ezt egyedül Minár Úr tudta vagy vette figyelembe és több éve folyamatos segítséget kapunk tőle levelezésben és közvetlen beszélgetésekben skype-on! Mindenkinek meleg szível ajánlom a kazincbarcikai állatorvost, Dr. Minár Gyulát! Üdvözlettel: Thaiföldi Hungarian Center


2016. szeptember 24. szombat
Zita: Köszönet

Örömmel vettem tudomást arról,hogy végre másokkal is megoszthatom a tapasztalatom és a véleményem a doktor Úrról.

Ha valaki egy nagyon jó állatorvost és lelkiekben együtt érző orvost keres,csakis hozzá menjenek. Nekünk két kutyusunk van,akikkel sajnos vannak gondok időnként. Azonnal megkeressük a doktor Úrat, amikor baj van. És most jön a lényeg. Egyből a segítségünkre van, teljes körű felvilágosítást ad a kezelésekkel kapcsolatban, amit mi persze betartunk, hisz csak úgy lehet kezelni a betegséget, visszajelzést kér a kutyus állapotáról. Nem csak az állatotokon segít, hanem a gazdi lelkével is foglalkozik.Az előző kutyusunkat kétszer is műtötte , műtét előtt és után is teljes körű felvilágosítást adott. A műtétek után teljesen felépült a kutyánk, és érdekes módon amikor vittük vissza kontrollokra nem félt a kutya, nem volt rossz emléke, szerintem érezte ,hogy segítő kezekben van, érezte ,hogy az orvos szereti. Olyan szépen beszélt vele mindig, ő is nyugtatta eleinte, nagyon megbarátkozott vele a kutyánk.

Nagyon együtt érző, segítőkész orvosról van szó, akit bármikor megkereshetünk, ezzel biztonságban is érezzük magunkat és a kutyusokat is.Nagyon jó szaktudással rendelkezik,ezt is már többször bebizonyította, az egyik kutyusunknak nem mindennapi baja van,amit Doktor Úr egyből felfedezett ,más budapesti orvosokkal konzultálva megerősítette ,hogy amit ő gondolt arról van szó. Addig kutakodik és nem szégyenli elmondani sem,hogy konzultált másokkal, ameddig nem teljesen biztos benne, hogy mi a baj és hogy azt hogyan kezelje. Egy őszinte, segítőkész ,állatszerető ember Ő.Azóta a  kezelés mellett teljesen jól van a kutyánk.

Bár minden orvos ilyen lenne!


2016. szeptember 24. szombat
 
Powered by Phoca Guestbook